CONCERT ROON STAAL vrijdag 28 april om 20.00 uur

KOLDERVEEN – Op vrijdag 28 april geeft Singer-Songwriter Roon Staal – die ook covers op zijn repertoire heeft staan – een concert te Kolderveen. Naast de Valentijnsconcerten, de Oktobertour (voorheen Noord Nederland Tour) en de Kerstconcerten, vinden dit jaar voor het eerst een aantal voorjaarsconcerten plaats in April. Een van deze concerten is in de Hervormde Kerk te Kolderveen!

Staal zingt en begeleidt zichzelf vanachter de piano en heeft een stem die harten kan raken met romantische en tedere composities. Hij woont en werkt zowel in Nederland als in het verre Oosten van Rusland. Een deel van het jaar verblijft hij in Vladivostok, waar hij ook aan zijn muzikale carriere werkt en geregeld concerten geeft. Zo gaf hij afgelopen jaar concerten in zowel Vladivostok als Khabarovsk in het Philharmonisch Concertgebouw. In eerdere jaren heeft hij een rijk musicalverleden opgebouwd (Les Miserables, Tommy, Rembrandt en Petticoat) en heeft hij inmiddels 6 albums en een dvd op zijn naam staan. Hiernaast heeft de zanger tijdens de 4e Oktobertour in 2016 zijn nieuwe verzamelalbum “Meditations Of A Singer-Songwriter” gepresenteerd: 3 cd’s met 50 eigen composities van eerder uitgebrachte- maar ook nog niet eerder verschenen werk vanaf zijn tienerjaren. Dit pakket is aangevuld met een tekstboek en LP met een speciale eigen selectie.

Tijdens de concerten staan niet alleen mooie covers als Stay With Me Till The Morning van Vicki Brown, Bridge Over Troubled Water van Simon & Garfunkel en I am Sailing van Rod Stewart op het repertoire maar ook prachtige eigen composities als In de Harten van de Wereld en Als je Mij Zoekt van de laatste cd ‘In The Hearts Of The World’, alsmede songs van eerder door Staal uitgebrachte cd’s. Tijdens de Aprilconcerten zullen ook enkele nieuwe songs en covers ten gehore worden gebracht.

Het concert in de Hervormde Kerk te Kolderveen begint om 20.00 uur. De zaal is een half uur voor aanvang geopend. Kaarten zijn te bestellen via www.roonstaal.com of via tel.nr. 06-30025992. De toegangsprijs is € 15,00.

U bent van harte welkom!