Rommelmarkt 2019 – een jubilaris en een mooie opbrengst

 

In de afgelopen week zijn weer veel gemeenteleden druk geweest met de rommelmarkt. In het begin van de week de schuur leegmaken en vanaf donderdag rommel uitstallen en zorgen dat alles een mooi plekje krijgt.

Vanmorgen was het dan zover. Terwijl buiten al diverse mensen stonden de wachten heette Jacob Bakker alle vrijwilligers welkom. De rommelmarkt kan niet zonder vrijwilligers en de commissie is dan ook erg blij dat er jaarlijks weer veel mensen komen helpen. De rommelmarkt commissie houdt niet alle gegevens heel officieel bij maar het afgelopen jaar waren ze eens aan het rekenen gegaan. En tot de conclusie gekomen dat Leida Schipper dit jaar toch al wel 40 jaar in de rommelmarktcommissie zit. Dit is heel veel jaren van vrijwillige inzet. Ze kreeg hiervoor een bloemetje en een mooie broodschotel.

En daarna konden de hekken en linten weggehaald worden. De hele morgen was het gezellig druk

En dit alles heeft geresulteerd in een mooie opbrengst van € 5.585!!!!! Kopers heel erg bedankt.

Om 12 uur is het natuurlijk nog niet afgesloten. Voor sommige vrijwilligers begint het dan pas. Maar na een paar uur hard werken was de schuur dan toch weer zo goed als leeg. En kon er ook door de vrijwilligers even soep gegeten worden met een broodje erbij. Vrijwilligers die de afgelopen dagen of vandaag aanwezig waren. Heel hartelijk bedankt! Zonder jullie is dit niet mogelijk!