Zondagsschool

Slide background

Zondagsschool

De zondagsschool heeft tot doel de kinderen op eenvoudige wijze vertrouwd te maken met het geloof. De zondagsschool wordt gehouden in het jeugdgebouw (Kolderveen 60) op zondagmorgen tijdens de kerkdienst. Het begint om 10.00 uur. De kinderen zijn verdeeld over twee groepen. We gebruiken de methode van Kinderwerk Timotheüs en hebben het nu over de verhalen van David. We vertellen een verhaal uit de Bijbel. Een knutselopdracht of verwerking loopt gelijk aan de vertelling. Ook zingen we liedjes. Tijdens de grote vakantie ligt dit stukje kerkenwerk stil en worden de kinderen in de kerkdiensten verwacht.

Een aantal keren per jaar werken we mee aan bijzondere kerkdiensten. Je kunt hierbij denken aan doopdiensten, de paasdienst en de oogstdienst. Vlak voor kerst hebben we met elkaar een kerstviering. Op paaszondag ontbijten we met de gemeenteleden in het jeugdgebouw, daarna gaan we met elkaar naar de kerk voor de kerkdienst.
De leiding van de zondagsschool bestaat op dit moment uit:

  • Bea Santing
  • Jannie Hoorn
  • Jolanda Brouwer
  • Sanne Knol
  • Tanja Kolsters

Lijkt het je leuk om af en toe op zondagmorgen de zondagsschool te begeleiden, neem dan contact op met iemand van de leiding. Wil je eerst een keer meedraaien dan kan dat natuurlijk ook!

Alle kinderen vanaf 4 jaar zijn van harte welkom!